BAJU KURUNG SALMON

RM16.50RM20.50

  • Baju Kurung Only
  • Salmon Color
  • Round Neck & 1 Button At Front
  • Fabric : Cotton
Clear
BAJU KURUNG SALMON
SKU: N/A Categories: , , , , , , , Tags: ,